Wicherson bodies

startpagina » bodies Holland
Onder de naam Wicherson Bodies Holland wordt een complete range carrosserieën en carrosserie aanpassingen op klant wens geproduceerd.
We zijn gespecialiseerd in hoogwaardige carrosserieën voor de Noorse markt. Noorse klanten stellen hoge eisen aan hun carrosserieën vanwege de zware omstandigheden (slechte wegen, klimaat, corrosie) waarin ze gebruikt worden.

Wij kiezen ervoor om geen eigen productie bedrijf te hebben maar in de markt de juiste producten en partners te selecteren. De carrosserieën worden geproduceerd volgens de door ons, in overleg met de klant, opgestelde specificaties. Tijdens het productieproces en voor aflevering wordt e.e.a. gecontroleerd. Door deze werkwijze kunnen wij gebruik maken van de specialiteiten en mogelijkheden van vele carrosseriebouwers. Hierdoor hebben wij een zeer breed producten programma en een onbeperkte productie capaciteit. Bijkomend en niet onbelangrijk voordeel voor de eindgebruiker is dat wij hierdoor een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levertijden hebben. Hieronder ziet u voorbeelden van afgeleverde Wicherson Bodies:

Truck transporter

Truck transport combinatie, geschikt voor vervoer trucks maar kan ook volledig vlak gemaakt worden voor het...

Bestelbus koel ombouw

Mercedes Sprinter bestelbus voorzien van isolatie, naadloos hand-layup polyester and Thermoking koelmachine
Contact gegevens
Contact

telefoon wicherson +31(0)527 - 242076
mobiel wicherson +31(0)6 - 25180626
fax wicherson +31(0)527 - 242066
e=mail wicherson info@wtrading.eu

Adres

De Hagen 19
8325 DB VOLLENHOVE
HOLLAND

KvK : 05085102
BTW NL 8179.69.998.B01

wicherson trading
Algemene Voorwaarden