Wicherson advies & ontwerp

startpagina » advies & ontwerp
Door jarenlange ervaring in de carrosserie branche en door ons netwerk met carrosseriebouwers, leveranciers en transportondernemers zijn wij in staat om op een heel breed vlak bedrijven (in de transport branche) te ondersteunen en te adviseren.
De klanten die hier het meeste gebruik van maken zijn grofweg in twee groepen te verdelen: carrosserie- & trailer bouwbedrijven en transportbedrijven.

Wicherson advies & ontwerp
 • Carrosserie- en trailerbouw bedrijven:

  Voor een aantal carrosserie en trailerbouwers verzorgen wij teken en advieswerk, voor ontwikkeling van nieuwe producten, om pieken op te vangen bij de werkvoorbereiding en optimalisatie van het productieproces. Wij werken ook samen met een aantal laser bedrijven, wij kunnen het gehele traject verzorgen van inmeten op locatie – uitwerken tot productie tekeningen – het maken van snijbestanden tot het op de stoep afleveren van het snij, zet en draai werk. Dit alles tegen scherpe tarieven en indien gewenst snelle levertijden.
   
Wicherson advies
Wicherson advies
Wicherson advies
 • Transportbedrijven:

  Een andere groep klanten die gebruik maakt van onze expertise zijn transportbedrijven. Wij worden dan ingehuurd door het transportbedrijf voor de ontwikkeling van nieuwe transport oplossingen of om een aanbestedingstraject te begeleiden. Het voordeel van deze aanpak is dat de transporteur iemand aan zijn zijde heeft staan, met hem meedenkt en die zijn belangen behartigd. Hij kan zodoende over extra kennis beschikken en zelf veel tijd besparen. Het door te lopen traject is een stuk maatwerk wat bij elk project weer anders zal zijn.

  Wanneer de transport ondernemer ons in huurt om namens hun (speciaal) transportmaterieel te ontwerpen bied dat vele voordelen:
  • de transporteur is niet gelijk in het beginstadium al gebonden aan een carrosseriebouwer
  • de transporteur blijft eigenaar van het ontwerp
  • wanneer het ontwerp klaar is kan er een aanbesteding traject worden doorlopen, wat financieel voordeel oplevert
  • de transporteur bespaart zelf veel (kostbare) tijd
  • de transporteur is niet afhankelijk van 1 carrosseriebouwer

   
Wicherson advies
Wicherson advies
Wicherson advies

Voorbeeld van een project welke wij in opdracht van de klant ontwerpen, uitbesteed en begeleid hebben. Een motorwagen- aanhangwagen combinatie geschikt voor het vervoer van vrachtwagens en stro tbv Hulleman Trucks Marknesse

* Onafhankelijke carrosserie adviezen en expertise * Project management * Product ontwikkeling en CAD tekenwerk *

Contact gegevens
Contact

telefoon wicherson +31(0)527 - 242076
mobiel wicherson +31(0)6 - 25180626
fax wicherson +31(0)527 - 242066
e=mail wicherson info@wtrading.eu

Adres

De Hagen 19
8325 DB VOLLENHOVE
HOLLAND

KvK : 05085102
BTW NL 8179.69.998.B01

wicherson trading
Algemene Voorwaarden